Szakembert keresek
Medencék párátlanítása Medence alapozás Medence burkolatok Medence élményelemek Medence építés Medence fűtés Medence gépészet Medence lépcső, létrák Medence szerkezetek Medence takarások Medencék téliesítése Medence tervezés Medence vegyszerezés Medence világítás Gőzkabinok Kerti és fürdő tavak Oktatás, továbbképzés Pezsgőmedencék Szaunák Webáruházak Wellness Uszoda-wellness látványtervezés Vízkezelés Medencék teljes körű kivitelezése Egyéb

Év medencéje pályázat

Az idén a Magyar Fürdőszövetséggel együtt rendezzük meg az Év medencéje 2015 pályázatot, melynek ünnepélyes eredményhirdetése áprilisban, a Hungexpo területén megrendezendő Otthon Design szakvásáron lesz.

A kiírási feltételeket az érdekeltek írásban megkapták.

Gyászjelentés

Kedves Barátaim!

2015. január 19-én kaptuk a megrendítő hírt, hogy Egyesületünk egyik alapító tagja, köztiszteletben álló és szeretett BARÁTUNK, Demeter János, a Szeusz-D Kft ügyvezetője hosszú, súlyos betegség után elhunyt.

A Magyar Uszodatechnikai Egyesület tagjainak nevében fájó szívvel búcsúzunk tőle.

János volt közöttünk talán a legrégebbi uszodás szakember. 1981-től dolgozott a Szentendrei Vízgépészeti Szövetkezetnél, ahol számtalan medence építésében részt véve tanulta ki ezt a rendkívül komplex technológiát. A kilencvenes évek elején a Kerexnél is aktív tevékenységet folytatott, 1995-től a Szövetkezetet  Török Istvánnal és György Lászlóval közösen vezették. 2002-ben a szövetkezet alapjain hozták létre a Szeusz Kft-t. A társak útjai 2006-ban különváltak, János ekkor alapítja meg családi vállalkozásként a Szeusz-D Kft-t, amelynek munkájában tavaly nyárig, súlyos betegségének a kezdetéig aktívan részt vett. Számtalan, általa tervezett és kivitelezett kifogástalan és gyönyörű létesítmény dicséri munkáját.

János Egyesületünk egyik alapító tagja volt, és az Ő szervező munkájának is köszönhető, hogy 15 évvel ezelőtt sok nehézség után megalakult az Egyesület. Későbbiekben is aktívan vett részt az Egyesület munkájában, az alapítástól 2009-ig Ő volt a Felügyelő Bizottság elnöke. E pozícióban korábbi vezetői gyakorlatából származó elméleti és gyakorlati tudása igen nagy hasznára volt az alakuló, majd működő Egyesületünknek.

Visszanézve a régi taggyűlési jegyzőkönyveket, nemcsak Felügyelő Bizottsági elnökként fejtette ki tevékenységét, hanem sok más témában is aktívan hozzászólt, ötleteket adott.

Nagyszerű ötletei voltak gyártmánytervezésekkel kapcsolatban, számos új típustermék megalkotásában és gyártásában/gyártatásában vett részt.

Létrehozója volt a Hatimpex Kft-nek, melyben az alapítók saját kezükbe vették az uszodaépítéshez szükséges anyagok beszerzését és forgalmazását.

Segítőkészsége példás volt.

Egy ember emléke mozaikképekből tevődik össze. Minél több mozaikból áll a kép, és minél részletesebbek a képek, annál tovább él emléke. Úgy érezzük, hogy Jánosról sok és részletes mozaikkép marad meg bennünk, és úgy gondoljuk, hogy mások emlékében is hasonlóan sokáig fog élni kedves barátunk!

Isten nyugosztalja!

 

Magyar Uszodatechnikai Egyesület

 

2014 őszi szakmai nap és taggyűlés

A 2014 őszi szakmai napot és taggyűlést 2014.11.07-08-án tartotta az Egyesület az egri Hotel Villa Völgy-ben.

A szakmai nap előadásai jól sikerültek, a legnagyobb sikert a Csiby és Társai Ügyvédi Iroda munkatársainak előadása aratta a Polgári Törvénykönyv változásairól.

Tagjaink munkái