Szakembert keresek
Medencék párátlanítása Medence alapozás Medence burkolatok Medence élményelemek Medence építés Medence fűtés Medence gépészet Medence lépcső, létrák Medence szerkezetek Medence takarások Medencék téliesítése Medence tervezés Medence vegyszerezés Medence világítás Gőzkabinok Kerti és fürdő tavak Oktatás, továbbképzés Pezsgőmedencék Szaunák Webáruházak Wellness Uszoda-wellness látványtervezés Vízkezelés Medencék teljes körű kivitelezése Egyéb

Év medencéje pályázat 2013

Egyesületünk nyilvános pályázatot hirdet uszodaépítő vállalkozások részére. Egy független szakmai zsűri válassza majd ki az elmúlt időben megépült legszebb medencéket. A pályázaton 2012 és 2013 évek közötti időszakban épült, üzemelő medencékkel lehet indulni.

Az elbírálás a következő kategóriák szerint történik:

 1. Magán kültéri medencék

2. Magán beltéri medencék

3. Közösségi medence (medencék) olyan létesítményben, ahol a vízzel kapcsolatos tevékenység a fő használati elem (pl. városi uszodák, szabadidős    medencék, vízi és aqua parkok)

4. Közösségi medence, amely további szolgáltatást jelent a fő tevékenységhez (pl. szálloda, klub medencéi, gyógyfürdők)

5. Magán, illetve közösségi wellness létesítmények

 Általános feltételek:

a./ Nincs mennyiségi megkötöttség, a cégek minden kategóriában bármely mennyiségű, általuk tervezett ill. kivitelezett létesítménnyel pályázhatnak.

b./ Adott létesítmény több kivitelezője egymással egyeztetve pályázzon, létesítményenként egy pályamunka nyújtható be. Kérjük a társtervezők és -kivitelezők feltüntetését.

 c./ Azonos cégtől több objektumra vonatkozó pályázatokat külön-külön jeligés borítékban kérjük benyújtani.

d./ Egy kategórián belül csak akkor lehet eredményt hirdetni, ha legalább két cég indul. Az I., II., és III. díjat csak akkor lehet kiadni, ha legalább négy cég indult. Három cég esetén csak I. és II. díj adható ki, két cég esetén csak I. díj.

e./ A pályázatoknak az alábbi formai követelményeknek kell megfelelni:

-     A pályázati anyagot tartalmazó külső borítékon csak a jeligét kell feltüntetni, más itt nem szerepelhet. A cég nevét zárt borítékban kell elhelyezni a külső borítékon belül, amit csak a bíráló bizottság bonthat fel a döntés után;

-     A pályázati anyagot digitális adathordozón kérjük;

-     Legalább 3 db JPEG formátumú képet kell csatolni a medencéről, továbbá egy szintén JPEG formátumú képet a megvalósult medencegépészetről. (A JPEG megnevezése tartalmazza a jeligét);

-     A pályázati leírásban fel kell tüntetni a medence/medencék fontosabb adatait: medence típusa (úszómedence, gyerekmedence, stb.), méretei, burkolatának anyaga, stb.

-     Üzemeltetői nyilatkozatot kell csatolni, amelyben hozzájárul a pályázaton való induláshoz;

f./ Díjazás esetén a pályázó által megnevezett tervezők és kivitelezők is kapnak oklevelet

 Nevezési díj:

 -          egyesületi tag esetében 5.000,- Ft pályázatonként, de a nevezés előfeltétele, hogy a beadás napján a pályázónak tagdíj hátraléka nem lehet;

-          nem egyesületi tag esetén a nevezési díj 15.000,- Ft / pályázatonként;

 A pályázatok befogadásának feltétele, hogy a pályaművenkénti nevezési díj beérkezzen a MUE számlájára (K&H 10400164-00010763-00000009)

 A pályázat beadásának határideje:

  2014. február 28.

 Eredményhirdetés:

 Ünnepélyes keretek között, országos sajtópublicitással, 2014. áprilisában, a CONSTRUMA kiállításon.

Őszi szakmai nap és taggyűlés

A 2013 évi őszi szakmai napot és taggyűlést 2013.11.15-16-án tartottuk a Hotel Rómaiban.

A szakmai napon elhangzott sok színvonalas előadás közül is kiemelkedett Kiss Andor úr humoros elemekkel átszőtt előadása az e-napló vezetéséről.

A taggyűlésen két új taggal gyarapodott az Egyesület létszáma: az Eleven Kft-t és a BITT Technolgy-H Kft-t felvettük tagjaink közé.

Alapszabályunk előírása alapján sor került a két évente esedékes vezetőségi választásra.

Elnökké két évre ismét Takács Gábort, vezetőségi taggá Hajduk Mártát, Diós Andrást, Lendvai Zoltánt és Sereg Istvánt választottuk.

A Felügyelő Bizottség elnöke újra Tardi Ágnes lett, tagjai: Boczán Jánosné és Balogi Csaba.

Az Etikai Bizottság elnöke Szamos József, tagjai Nemes Gyula és Szőllősy Gábor lettek.

Tagjaink munkái